Videoclip

De huidige generatie is enorm visueel ingesteld, dat is een van de redenen waarom tegenwoordig video op allerlei manieren wordt toegepast. Een videoclip is daar een perfect voorbeeld van want hoe versterk je beeld met muziek en andersom?

Wij van Showtime Den Bosch zijn een opkomend film bedrijf die streven naar videoclips waarbij beeld en muziek elkaar versterken. Hierdoor wordt jouw nummer naar een hoger niveau getild en krijg ook de kijker meer connectie met de video. Door het inzetten van onze creativiteit in combinatie met alle kennis die we tot dusver hebben opgebouwd kunnen wij dit effect behalen. Het verhaal moet ten alle tijden kloppen alleen dan kan de eenheid waar wij naar streven behaald worden

Tarieven

  • 549,-*
  • 4 uur aanwezig
  • Steadycam + Drone
  • Concept bedenken
  • Montage + Kleurcorrectie
  • Digitale aanlevering + TV
  • Levering 14 werkdagen
  • Één correctieronde

* Inclusief 21% BTW
* Incl. reiskosten tot 30 km ( berekend vanaf ‘s-Hertogenbosch)
* Excl. overige kosten locatie, parkeergeld etc
* Levering sneller dan 14 werkdagen? Ook dat is mogelijk vraag hiervoor naar de extra kosten

Ik wil een videoclip opnemen

Hebben je nog andere wensen?

Portfolio

Goede communicatie, gewoon heel plezierig werken met Showtime Den Bosh

Jeff Bling Music

Dit team werkt professioneel en weet van aanpakken. Ze werken doelgericht en klantvriendelijk.

Joey Kerkhof

Partners

Enige tijd geleden zijn wij een samenwerking aangegaan met het nieuwe platenlabel van Henk Damen & Jeff genaamd Bling Music. Het muziek label bestaat uit diverse teams met elk unieke specialiteiten om een zo breed mogelijk aanbod te bieden. Van tekst schrijven tot plugging alles kunnen ze regelenen! Voor het label verzorgen wij alle audiovisuele producties. Inmiddels zijn er al verschillende producties tot stand gekomen binnen deze samenwerking voor o.a. Mike Griek, Janus Hoekstra, Boy Lever, Daantje en Nelis & Richelle. De toekomst beloofd nog diverse mooie producties waar beide partijen met veel enthousiasme aan werken.

Nieuwsgierig geworden naar Bling Music bezoek dan de website voor meer informatie www.bling-music.nl

© Copyright 2015 - Licht, Geluid en Media Showtime Den Bosch