Tempestade
” Een video die een impressie geeft van onze band op een manier die past bij onze identiteit”

De percussiegroep Tempestade is naar ons toegekomen met de vraag om een promo video te maken. De video zou ingezet worden voor  marketing op de socials en voor gesprekken met potentiële klanten. Tijdens het eerste gesprek zijn wij in overleg gegaan met de band. Samen zijn wij gaan kijken naar wat de band voor ogen had. Een van de dingen die naar voren kwam was dat de video net als de band heel dynamisch en energiek moest zijn. Na dit gesprek waren beide partijen super enthousiast en konden we aan de slag gaan.

SHOOT DAY

En dan eindelijk was het de dag waar iedereen naar uitkeek “De shoot day”. Alles vond plaats op één locatie de Noordkade, een super toffe industriële plek met diverse ruimte’s. De band begon met de opstelling, terwijl wij de camera gereed aan het maken waren. Bij de eerste opnames was het nog even wennen voor de band, dit kwam met name  door het synchroon spelen met de metronoom. Het bleek een hele uitdaging te zijn. Toen wij eenmaal een tijdje bezig waren met de shoot verliep het synchroom spelen steeds beter. De band werd steeds enthousiaster en uitte dit in het spelen.  Na een kleine 4 uur aan opnames waren we klaar en konden we zeggen “It’s a wrap”.

Behind the scene Tempestade
Behind the scene Tempestade
Behind the scene Tempestade
Montage

Na de energieke shoot werd het tijd om alles tot een mooi eindresultaat te maken.  De grootste uitdaging was de synchronisatie. Hierbij hebben wij elk fragment handmatig moeten synchroniseren met de definitieve muziek. Toen eenmaal alles in sync stond konden wij alles in elkaar zetten.

KLEURCORRECTIE

Tijdens deze afrondingsfase hebben wij eerst de algemene stijl bepaalt. Hier valt bijvoorbeeld de sfeer in kleur onder. Toen dit eenmaal naar wens was, zijn wij dit gaan  toepassen op alle fragmenten afzonderlijk van elkaar. Hiermee zorgen wij ervoor dat alle fragmenten met het geheel overeenkomen. Zodra deze fase klaar is gaat de film in export en wordt deze gelijk opgestuurd naar de klant.

De AFRONDINGSFASE

Na een correctieronde op basis van feedback van de klant is de video klaar voor oplevering. Via Wetransfer wordt alles netjes afgeleverd bij de klant.  Benieuwd geworden naar het eindresultaat?

Bekijk hieronder de definitieve video:

LATEN WE SAMEN IETS MAKEN

Heb je interesse in een soortgelijke video? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!