Over ons

Waarom zou je kiezen voor

Over het bedrijf

Showtime Den Bosch is een allround bedrijf gespecialiseerd in hoofdzakelijk Licht, Geluid & Media. Op het moment zijn wij voornamelijk actief in en rondom ‘s-Hertogenbosch maar wij staan altijd open voor projecten door het hele land.

Begonnen als hobby door af en toe te draaien of soms te ontwerpen. Maar na verloop van tijd kwam er professionele apparatuur en steeds meer ervaring waardoor dit bedrijf is onstaan. We hebben uiteindelijk een bedrijf opgericht waarmee wij al deze diensten konden voortzetten voor een groter netwerk.

Inmiddels hebben we al een flink netwerk opgebouwd van contacten en hebben we regelmatig diverse projecten.

Licht

Licht speelt een belangrijke rol bij de sfeer van uw evenement. Wij kunnen voor uw evenement een passende opstelling en lichtshow creeëren die perfect aansluit bij uw wensen.

Geluid

Ook geluid speelt een belangrijke rol bij uw evenement/ feest of andere speciale gelegenheid. Van een simpele woonkamer dj tot complete drive in show voor podiums wij kunnen alles voor u realiseren.

Media

Onder media worden meerdere diensten verstaan. Denk hierbij aan het realiseren van website’s , ontwerpen voor drukwerk. Maar ook zijn wij in staat om fotografie en video voor uw speciale gelegenheid of evenement te verzorgen.

Wat anderen over ons zeggen

Wat hebben we toch genoten met zijn alle van deze dag het geluk en het plezier is bij iedereen te zien. Ik stem voor nog zo’n mooie dag. Super goed vastgelegd op beeld met een goede kwaliteit zelfs op onze grote TV. Daarnaast werd hij prachtig afgeleverd in een case met nette DVD hoes.

Rosita & WesleyBruidsreportage

Goede keurige fotograaf gehad op onze bruiloft, Hij heeft goed geluisterd naar de wensen van het bruidspaar en ging goed met de kinderen om. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Hans & LisetteBruidsfotografie

Recent mijn tweede single release gehad en dit bedrijf verzorgde de podiumopstelling & lichtshow. Wat een fantastisch plaatje was het in combinatie met de zaal was hij de juiste grootte. Kortom zeker een aanrader voor je evenementen.

Peter van RooyLichtshow

Ik wil langs deze weg laten weten dat er met veel zorg aan mijn website is gewerk,t een persoonlijk advies door n jonge jongen die zijn vak verstaat en die ik altijd kan bellen als ik er even niet uitkom. Joey bedankt maatje voor je inzet om voor mij deze super website te creëren.

Marco MeestersWebsitewww.marcomeesters.nl

Partners

 
© Copyright 2015 - Licht, Geluid en Media Showtime Den Bosch